Čestitke za 18 rođendan

18-ti rođendan je važan događaj u životu mlade osobe. U mnogim zemljama i društvima ovaj dan označav početak jednog novog vida života, a to je život odrasle osobe. Ovaj dan označava prolazak kroz nešto vrlo važno i tako treba i da se proslavi. Postoji mnogo načina da se proslavi i pokloni posebna čestitka za rođendan. Ponekad je čestitke vrlo teško reći na jedinstven i poseban način. Umjesto toga pronađite si jednu od čestitki za 18 rođendan i poklonite je vašem prijatelju, prijateljici, djevojci, dečku, bratu, sestri…

Nisam mogao zamisliti odrastanje sa boljim prijatelju, ti jednostavno znaš reći pravu riječ koja me oraspoloži. Bilo da su to dobra ili loša vremena ti si uvijek tu. Želim ti prelijep dan i sretan osamnaesti!

Sretan rođendan pametnom, lijepom i dobrom prijatelju. Siguran sam da ćeš se snaći u svijetu odraslih.

Najbolji prijatelj od rođenja. Dijelili smo autiće, kutije za pijesak, igračke i sve ostalo. 18 godina smo zajedno i nadam se da ćemo još barem osamdeset biti skupa.

Sretan rođendan najboljem prijatelju kojeg djevojka može imati. Hvala ti što me slušaš jer trebam uho, hvala ti što me nasmijavaš kada sam tužna. Želim da ti se sve želje ispune.

Sretan rođendan velikom osamnaestogodišnjaku. Ovo je zabavno vrijeme u životu zato je bolje da se nauživaš.

Do dobrih prijatelja je vrlo teško doći ali do prijatelja koji su tu cijeli život još teže. Ovo je prijateljstvo zauvijek bilo da je to 18-ti ili 100-ti rođendan uvijek ćemo biti skupa.

Prijatelju, sretan ti 18-ti rođendan. Hvala ti što si tako dobar prijatelj.

Danas je tvoj 18-ti rođendan i rođendani su dani za zabavu. Zato idemo se zabaviti jer će biti nezaboravno.

Hvala ti što si tako dobar prijatelj. Dobrodošao u svijet odraslih.

Do dobrih prijatelja je teško doći i ti si jedan od najboljih. Želim ti čestitati prvi rođendan kao odrasloj osobi.

Sada si odrastao čovjek, to znači mnogo odgovornosti, nemoj to zajebati.

18-ta je jedna od najboljih godina. Možeš raditi stvari kao odrasla osoba iako se ponašaš kao dijete, zabavi se. Sretan ti rođendan.

Čestitke što si napokon napunio 18. Bio je to dug put i znam da si sada uzbuđen da vidiš gdje će te život odnijeti. Budi strpljiv jer sve će doći na svoje, sretan 18-ti.

Želim ti sve najbolje sada pošto si odrasla osoba. Znam da ćeš biti sjajan jer si napokon postao čovjek.

Punoljetsvo je sjajno vrijeme kada konačno dobiješ priliku da uradiš stvari koje si uvijek želio. Uživaj u njima.

Znam da si dugo čekao na ovo i tako mi je drago što si konačno postao punoljetan.

Za vrijeme ovog posebnog vremena u svome životu trebaš proslaviti djetinjstvo, zagrliti punoljetsvo i živjeti život punim gasom.

Nakon gledanja kako si odrastao, znam da ćeš biti sjajan u svim stvarima koje ukljucuju punoljetne osobe. Želim ti sretnu budućnost punu radosti.

Za moju djevojku na njen rođendan želim reći: ti si najljepša, najvoljenija djevojka koju momak može imati. Sretan ti 18-ti.

Ti si tako posebna i ja te volim. Neka tvoj dan bude ispunjen srećom i radosti. Sretan ti rođendan.

Najdraža, danas je tvoj posebni dan. Provedimo dan zajedno i zabavimo se. Ne puni se svaki dan 18 godina.

Svom dečku želim reći da je dan zvanično postao odrasla osoba. Jedva čekam da provodimo vrijeme zajedno i da uživamo jedno u drugom. Ne mogu dočekati.

Danas je tvoj rođendan i ja sam uzbuđena što ću biti dio tog dana. Ti si najbolji dečko, prijatelj i osoba koju znam.

Za našu malenu djevojčicu na njen veliki dan. Sada si na putu da postaneš odrasla i ozbiljna osoba. Postani ponosna žena i budi onakva kakvu smo te mi odgajali. Neka tvoj dan bude poseban, želimo ti sretan rođendan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*