Čestitke za rođendan

Pronađite idealne riječi. Potražite u ovom članku predivnu kolekciju čestitki za rođendan. Svaki rođendan je poseban i zahtjeva veliku proslavu. Nije bitno koliko rodjendana slavite uvijek trebaju biti jedinstveni i pogodni za dugo pamćenje. Slanje pravih riječi nekome može biti težak zadatak. Sadržaj, emoji, struktura riječi su najbitniji elemnti svake česttike. Ako tražite inspiraciju za pravu čestitku onda ste došli na pravu stranicu pročitajte listu čestitki ispod i odlučite koje su najbolje za vašeg prijatelja.

U ovom životu je puno avantura koje imamo, a vrlo malo vremena da uživamo u njima. Ne za tebe. Uvijek si uskakao i pomagao mi sa toliko žara i srdačnosti. Život bez tebe je avantura bez završetka. Sretan ti rođendan, prijatelju.

Zaboravi na prošlost, osvrni se na budućnost najbolje stvari tek dolaze.

Želim provesti svaki rođendan sa tobom zato što si izvor sreće i radosti. Svaki dan me zadiviš sa svojom sposobnosti da natjeraš sunce da obasja svaki oblak. Zaslužuješ veliku proslavu i ja ću ti je napraviti.

Rođendani označavaju svjež početak, vrijeme kojeg ćemo se sjećati slijedeće godine. Također ovo je vrijeme kada moramo gledati da obnovimo nade za naše ambicije. Sretan ti rođendan.

Danas je tvoj rođendan a ti si još uvijek lijep i jedinstven kao na dan kad sam te upoznao. Želim ti sretan rodjendan cijelim srcem.

Moja čestitka za rođendan je da nastaviš da voliš svoj život i da nikada ne prestaneš sanjati. Neka te ljebota i sreća okruže ne samo na ovaj posebni dan, već uvijek u životu.

Prednost stare godine je da možete raširiti svoju ljubav na mnoge druge.

Neka ti ovaj poseban dan donese mnoštvo sreće, zabave i zahvalnosti od onih koji te vole. Ne mogu se sjetiti nikoga da je ovo zaslužio više nego ti.

Bio si tu za mene bez obzira na sve. Volim te, moj dragi prijatelju i jako sam uzbuđen što ću ovaj posebni dan podijeliti sa tobom. Tvoj rođendan će zaista biti poseban.

Prijatelj poput tebe i najmračniji dan čini sunčanim i svaki sunčani dan čini ljepšim. Na svoj rođendan kao i na svaki dan godine znaj da si ti poseban za mene. Sretan ti rođendan, prijatelju!

Same riječi nisu dovoljne da izrazim kolikom sam sretan što proslavljamjoš jednu godinu tvog života. Moje želje za tebe, na tvoj rođendan su da uvijek ostaneš sretan i zdrav. Nikada se nemoj mijenjati.

Bili smo zajedno tako dugo i ja ne mogu zamisliti život bez tebe. Nikada se neću umoriti od čestitanja rođendana. Živi dugo, voli život i uživaj u svakom trenutku.

Tvoj rođendan je prelijepa prilika ne samo za tebe već i za mene. Za mene da zahvalim Bogu za sve što mi tvoje prijateljstvo znači.

Oduvijek, od kad smo bili mali, uvijek si bio tu za mene. Tako mi je drago što smo prijatelji i kladim se da ćemo jednog dana u starosti sjediti jedan pored drugoga i cijepati se od smijeha svim stvarima i ludim vremenima koje smo proživjeli zajedno.

Moj najbolji prijatelj zaslužuje najbolji rođendan na svijetu i moj cilj je da ti to dam. Sretan rođendan i pripremi se da vidiš što je proslava. Zabava počinje čim se vidimo.

Rođendan je vrijeme slavljenja. Nadam se da ćeš imati prelijep dan pun avantura, ljubavi i iznenađenja. Neka ti rođendan ostavi najbolja sjećanja sve do slijedećeg rođendana.

Još uvijek se sjećam dana kad sam te upoznao. Kao da je bilo jučer… Ja sam najsretnija osoba na svijetu jer si mi prijatelj. Dan kada si rođen je poseban trenutak radosti za mene. On predstavlja dan kada je veoma, veoma posebna osoba došla na ovaj svijet. Sretan ti rođendan.

Na ovaj poseban dan, želim da se sjetim svih sjajnih trenutaka koje sam imao sa tobom, a imao sam ih bezbroj. Sretan sam što te imam, sve najbolje prijatelju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*